Dovlecei umpluti cu branza

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 1 Iul 2011 | 5278 vizualizari

 

Pentru ca am prea multi dovlecei,,, am improvizat o "reteta" pe moment,,, in functie de ce aveam prin casa.... Asadar....

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 50 ml ulei
  • 1 ardei gras
  • cas/cascaval
  • 2 dovlecei mari
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura marar proaspat
  • condimente in functie de gust (sare, piper/chili)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti cu branza:

Dupa ce am spalat bine dovleceii, i-am curatat de coaja si i-am feliat, pe lung, la o grosime potrivita,,,, cam 0,5 cm :) Feliile le-am pus la copt, pe o tava groasa, avand grija sa se rumeneasca pe ambele parti, fara a se lipi (daca este necesar putem unge tava cu foarte putin ulei). Intre timp, am  taiat felii ceapa verde si ardeiul, le-am calit in putin ulei, le-am condimentat, si le-am adaugat in casul/cascavalul pasat impreuna cu mararul tocat marunt si cu cele doua oua, omogenizand compozitia. Am umplut  fiecare felie de dovlecel, am rulat-o si am legat-o cu  o frunza de ceapa verde. Rulourile obtinute le-am pus intr-o tava unsa cu ulei, si, le-am dat la cuptor pentru 30-40 de minute.

Le servim calde, cu un sos de iaurt!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti cu branza" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chifle umplute cu ciuperci si legume